IRC

From Wikimania 2013 • Hong Kong
This page is a translated version of the page IRC and the translation is 100% complete.
Кратки информации
Мрежа: freenode
Опслужувач: irc.freenode.net
Канали: #wikimania connect
#wikimania-2013 connect

Многумина од вклучените во Викиманија разговараат на IRC. Придружете ни се. Можете да се најавите со вашиот клиент на или преку посебниот прозорец: #wikimania connect или #wikimania-2013 connect.